Descoperă Istanbulul cu Luxuria Travel în 2024: City Break, Excursii și Croazieră pe Bosfor

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea excursiilor, Luxuria Travel este partenerul tău de încredere în explorarea Istanbulului. Ghizii noștri, pasionați și experimentați, te vor ghida într-o aventură fascinantă prin acest oraș străvechi.

Iată lista noastră de excursii pentru Istanbul în 2024:

Excursia la Hagia Sophia și Moscheea Albastră: Descoperă cele două bijuterii arhitecturale ale Istanbulului cu ajutorul ghizilor noștri experimentați. Ei îți vor dezvălui poveștile și misterele din spatele acestor locuri fascinante. 

Excursia la Acvariul Florya + Turnul Sapphire + Palatul Dolmanbahce: Cu ghizi care cunosc fiecare colțișor al Istanbulului, vei experimenta o zi plină de aventuri și descoperiri.

Vizita la Fabrica de Piele + Excursia în Piața Taksim și Istiklal Avenue: Ia parte la o experiență de shopping inedită cu ajutorul ghizilor noștri, care te vor îndruma către cele mai bune magazine și oferte.

Excursia la Insula Büyükada: Cu ghizi experimentați, vei dezvălui misterele acestei insule frumoase. Explorează-o în profunzime și descoperă istoria sa bogată.

Croazieră cu Seara Turcească pe Bosfor: Încheie-ți experiența într-un mod spectaculos, admirând Istanbulul nocturn de pe apă și savurând o cină tradițională turcească.

Despre atractiile vizitate:

Hagia Sophia: Descoperă această bijuterie arhitecturală cu peste 1.400 de ani de istorie. A fost biserică, moschee, muzeu si din nou moschee. Admira frescele și arhitectura sa uimitoare.

Moscheea Albastră (Sultanahmet Camii): Cu cele șase minarete și interiorul său cu 20.000 de plăci de ceramică albastră, această moschee este o capodoperă a arhitecturii otomane.

Cisternele Bazilice (Yerebatan Sarnıcı): Explorează subteranele Istanbulului la aceste cisterne vechi de secole. Atmosfera lor misterioasă este unică.

Croazieră pe Bosfor: Descoperă Istanbulul de pe Bosfor, admirând clădirile și peisajele uimitoare de pe maluri.

Acvariul Florya: O experiență subacvatică uluitoare. Descoperă diverse specii de creaturi marine și rechini într-un mediu captivant.

Turnul Sapphire: Cu cei 261 de metri, este cel mai înalt turn din Istanbul. Panoramele sale sunt de neuitat.

Palatul Dolmanbahce: Acest palat impresionant de pe malul Bosforului este o bijuterie a arhitecturii otomane.

Fabrica de Piele: Descoperă secretele manufacturii pielii. Ai oportunitatea de a achiziționa produse de înaltă calitate.

Piața Taksim și Istiklal Avenue: O incursiune în inima modernă a Istanbulului. Magazinat, explorează și simte pulsul orașului.

Muzeul Iluziilor, Muzeul de Ceara Madame Tussauds, Turnul Galata și Palatul Dolmabahce: O varietate de atracții de neuitat într-o singură zi.

Insula Büyükada: Oază de liniște și natură, doar la o scurtă plimbare cu vasul din Istanbul.

Croazieră pe Marea Marmara: Bucură-te de peisajele superbe ale Mării Marmara în timpul croazierei.

Plimbarea cu Mașinuțele Electrice: Explorează insula și admire arhitectura sa unică cu mașinuțele electrice.

Masă de Prânz cu Preparate din Pește: Savurează preparate locale din pește într-un cadru pitoresc.

Ghizii noștri te vor încânta cu povești fascinante despre fiecare obiectiv turistic.  Planificarea unui traseu eficient în Istanbul poate face diferența în experiența ta. Cu Luxuria Travel, vei avea parte de un ghid experimentat care te va ajuta să explorezi cele mai importante atracții din oraș.

Vezi lista de oferte speciale pentru destinatia Istanbul aici: https://www.luxuriatravel.ro/istanbul/ 

Planifică-ți fiecare zi cu ajutorul ghidului de la Luxuria Travel pentru a te bucura la maxim de Istanbul. Cu noi, vei experimenta orașul ca un localnic și vei crea amintiri de neuitat.

Istanbul este un oraș plin de atracții fascinante și istorie bogată. Cu Luxuria Travel, poți explora cele mai atractive locuri din oraș. In cadrul City Break-ului la istanbul vei avea ocazia de vizita atractiile turistice ale orasului. Vezi detalii despre oferta aici: https://www.luxuriatravel.ro/oferta/circuit-istanbul-2024 .

Vrei sa vizitezi Istanbulul cu Luxuria Travel? Ne poti suna acum la 031-419-00-21. Detalii complete de contact aici: https://www.luxuriatravel.ro/contact/

Te asteptam cu drag,

Echipa Luxuria Travel