Descoperă Istanbul cu Luxuria Travel:
Circuite, Excursii și City Break-uri cu Autocarul și Croazieră pe Bosfor
Istanbul
Istanbul

Câteva dintre locurile minunate pe care le poți vizita în Istanbul.

  1. Hagia Sophia: Această bijuterie arhitectonică a fost construită în secolul al VI-lea și a servit drept biserică, apoi moschee și acum este un muzeu. Interiorul său uimitor este decorat cu mozaicuri impresionante și o cupolă imensă.

  2. Palatul Topkapi: Fosta reședință a sultanilor otomani este acum un muzeu care adăpostește colecții de artă, bijuterii și artefacte istorice. Grădinile sale frumoase oferă o vedere panoramică a Bosforului.

  3. Moscheea Albastră (Sultanahmet): Cu cele șase minarete și interiorul său ornamentat cu ceramică albastră, această moschee este o capodoperă arhitectonică și un loc de rugăciune activ.

Istanbul
Exotic beach

  1. Bazarul Mare (Grand Bazaar): Una dintre cele mai mari piețe acoperite din lume, acest loc este un paradis pentru cumpărători. Aici poți găsi totul, de la textile și bijuterii la obiecte de artizanat și suveniruri.

  2. Bazarul de condimente (Bazarul Egiptean): Acesta este un alt bazar iconic din Istanbul, unde poți descoperi o varietate de condimente exotice, dulciuri, nuci și ceaiuri.

  3. Croaziera pe Bosfor: O experiență de neuitat, o croazieră pe Bosfor te va duce de-a lungul strâmtorii dintre Europa și Asia, oferindu-ți priveliști spectaculoase asupra orașului.

Istanbul
Exotic beach

  1. Podul Galata: Acest pod peste Cornul de Aur oferă o perspectivă unică asupra orașului, iar în partea de sus găsești numeroase cafenele și restaurante.

  2. Basilica Cisternelor (Yerebatan Sarnıcı): Această cisternă subterană este un loc mistic, cu coloane antice și apă reflectând lumina. Este un loc fascinant pentru explorare.

  3. Muzeul și Biserica Chora (Kariye Müzesi): Cunoscut pentru mozaicurile sale uluitoare, acest loc este un exemplu impresionant de artă bizantină.

Descoperă Istanbul cu Luxuria Travel

Bine ați venit la Luxuria Travel, agenția ta de încredere pentru experiențe de neuitat în Istanbul! Suntem mândri să vă oferim o gamă variată de excursii, circuite și city break-uri cu autocarul în Istanbul, toate gândite să vă introducă în frumusețea și bogăția culturală a acestui oraș. Cu Luxuria Travel, veți avea ocazia să explorați cele mai remarcabile obiective turistice din Istanbul și să vă bucurați de o croazieră de neuitat pe Bosfor. Îți vom oferi excursii ghidate la Hagia Sophia, un simbol al orașului care a fost atât biserică, cât și moschee de-a lungul secolelor, și astăzi este o mărturie a istoriei și arhitecturii impresionante. Vei putea admira și Palatul Topkapi, reședința sultanilor otomani, cu muzeele sale bogate în comori și exponate istorice. Iar apoi, nu trebuie să ratezi Moscheea Albastră, cu celebrele sale mozaicuri și arhitectură impresionantă. Dacă ești pasionat de cumpărături, vei avea timp să explorezi și Marele Bazar, unde poți găsi o varietate impresionantă de produse, de la textile și bijuterii la obiecte de artizanat local. Cu Luxuria Travel, fiecare excursie este o oportunitate de a descoperi bogăția culturală și istoria fascinantă a Istanbulului într-un mod confortabil și memorabil.

Descoperă Istanbulul cu Luxuria Travel în 2024: City Break, Excursii și Croazieră pe Bosfor

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea excursiilor, Luxuria Travel este partenerul tău de încredere în explorarea Istanbulului. Ghizii noștri, pasionați și experimentați, te vor ghida într-o aventură prin acest oraș străvechi. Planificarea unui traseu eficient în Istanbul poate face diferența în experiența ta. Cu Luxuria Travel, vei avea parte de un ghid experimentat care te va ajuta să explorezi cele mai importante atracții din oraș.

CITESTE ARTICOLUL DESPRE EXCURSII IN ISTANBUL

Pentru detalii complete despre oferte si excursii pentru Istanbul în 2024 contacteaza acum:

031-419-00-21

rezervari@luxuriatravel.ro

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Descoperă Istanbulul cu Luxuria Travel în 2024: City Break, Excursii și Croazieră pe Bosfor