Termeni si conditii


Acest site este proprietate a SC Luxuria Trans & Travel SRL, o societate comerciala cu sediul social în Oraş Bragadiru, Strada EPOCII, Nr. 3B, Lot 3, partea sud vestică, Parter, camera 3, Judet Ilfov,, adresa de e-mail: contact@luxuriatravel.ro, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J23/595/2013, CUI: RO 31261740, titulara a licentei de turism Nr. 563 / 15.01.2019.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.luxuriatravel.ro. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale Luxuria Trans & Travel, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse Luxuria Trans & Travel, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc. Orice utilizare in alte scopuri decat acestea nu este permisa.

Accesand sau utilizand website-ul www.luxuriatravel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
- sunteti responsabil financiar pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
- garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- nu veti utiliza www.luxuriatravel.ro in scopuri speculative, generare de rezevari false sau frauduloase
- nu veti transmite materiale politice, pornografice, rasiste sau alte materiale care contravin legii
- nu veti altera, copia, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Informatiile dumneavoastra personale detinute de SC Luxuria Trans & Travel SRL in momentul inregistrarii pe site sau cumpararii de servicii turistice sunt protejate conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre SC Luxuria Trans & Travel SRL, operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 33054.
Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat sa furnizati unele dintre aceste date:
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a SC Luxuria Trans & Travel SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre SC Luxuria Trans & Travel SRL si de partenerii sai agreati.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la contact@luxuriatrans.ro, SC Luxuria Trans & Travel SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
SC Luxuria Trans & Travel SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC Luxuria Trans & Travel SRL sau de partenerii sai.
Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu SC Luxuria Trans & Travel SRL sau partenerii sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC Luxuria Trans & Travel SRL .
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al SC Luxuria Trans & Travel SRL, SC Luxuria Trans & Travel SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC Luxuria Trans & Travel SRL si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
SC Luxuria Trans & Travel SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. SC Luxuria Trans & Travel SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Tarifele hotelurilor nu se garanteaza decat pe baza unei rezervari confirmate. Mesele incluse in fiecare tarif sunt specificate in oferta.
In anumite destinatii este posibil sa se perceapa taxe locale platibile direct la hotel. Conducerea hotelului are dreptul sa ceara la sosire detaliile cardului de credit sau un depozit care sa acopere si sa garanteze orice costuri suplimentare care pot aparea in timpul sederii dumneavoastra.
Cazarea se face de obicei intre 12.00 si 14.00, ora locala, in ziua sosirii programata in rezervare.
Toate hotelurile publicate pe www.luxuriatrans.ro solicita ca cel putin unul dintre pasageri sa aiba 18 ani impliniti.
Cererile de rambursare, ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice, trebuiesc insotite de o confirmare scrisa din partea hotelului.
Aceasta confirmare nu garanteaza returnarea contravalorii serviciilor neutilizate si va fi onorata numai in cazul in care hotelul accepta returnarea contravalorii.
Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea.
Schimbarile de nume nu sunt permise.
In caz de imposibilitate fortuita de a onora rezervarea, SC Luxuria Trans & Travel SRL isi rezerva dreptul de a inlocui hotelul sau alte servicii confirmate initial cu altele de categorie similara sau superioara, fara nici un fel de alta compensatie in schimb sau de a returna banii integral in cazul in care este imposibila oferirea unei alternative.
Tipurile de camere pot depinde de disponibilitatea acelui tip de camera in hotel si pot varia in functie de hotel si/sau de tara. Incercam sa ne asiguram ca hotelul ofera tipul de camera rezervat, totusi pot exista ocazii cand in loc de o camera cu pat dublu poate fi alocata o camera cu doua paturi separate sau o camera cu pat dublu poate fi alocata in loc de o camera cu doua paturi separate.
Va rugam sa luati la cunostinta ca majoritatea hotelurilor europene ofera doua paturi single alaturate pentru a forma un pat dublu. In timp ce toate preferintele legate de tipul de camera dorit sunt trimise la hotel, alocarea camerelor este facuta de catre hotel si depinde de disponibilitatea din momentul intrarii in hotel.O camera tripla nu garanteaza trei paturi separate. Camerele cu 3 paturi (triple) pot fi cu 3 paturi de acelasi fel sau cu 2 paturi de acelasi fel si unul pliant sau cu un pat matrimonial si unul normal sau pliant. Marimile paturilor si configuratia lor pot diferi. O camera cvadrupla este o camera pentru patru adulti, cu doua, trei sau patru paturi. Acest lucru poate include si paturi pliante. Aranjamentul paturilor poate varia considerabil.
Orice alta cerere suplimentara, cum ar fi pentru etaj superior, pentru camera de fumatori etc. nu e garantata in momentul rezervarii si depinde de disponibilitatea hotelului in ziua intrarii clientului.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale.
Criteriile si cerintele specifice aplicate pot diferi de la tara la tara, ca urmare clasificarea hotelurilor ofera doar o idee generala a calitatii hotelului si un nivel aproximativ de facilitati, servicii si comoditati. SC Luxuria Trans & Travel SRL nu se face responsabila de aceasta varietate in ceea ce priveste clasificarea hotelurilor intre tari, tipuri de camere si informatiile despre hotel legate de aceste chestiuni. Este responsabilitatea persoanei care face rezervarea sa se asigure ca tipul de camera rezervat este adecvat numarului de persoane care calatoresc.
Orice reclamatie trebuie depusa in scris la sediul SC Luxuria Trans & Travel SRL in maxim 5 zile de la data iesirii din hotel. Nu vom lua in considerare reclamatiile care nu au fost supuse atentiei hotelului pe timpul sederii clientului.
Orice reclamatie trebuie raportata pe loc hotelului.
Nu suntem responsabili pentru compensarea niciunei situatii care ar fi putut fi rezolvata la fata locului daca hotelul ar fi fost informat. SC Luxuria Trans & Travel SRL nu va fi responsabila pentru orice inconveniente sau rezultate ale unor circumstante neprevazute cum ar fi inundatii, cutremure, revolte, acte teroriste, acte guvernamentale sau schimbarea autoritatii dintr-o tara, conditii de vreme nefavorabile sau renovari la hotel care nu ni s-au comunicat in avans.
Diferentele de clima si regulile de economisire a energiei din diferite tari pot afecta sistemele de incalzire din hotelurile localizate in zona sau tara respectiva. Inceperea si incetarea datelor de functionare a piscinelor pot fi de asemenea afectate de conditiile de clima si vreme. SC Luxuria Trans & Travel SRL nu este responsabila pentru politicile hotelurilor legate de aceste aspecte.
Dupa efectuarea rezervarii, va rugam sa verificati si sa va asigurati ca toate detaliile din voucher (cum ar fi adresa hotelului, informatiile despre hotel, oras si tara) sunt corecte. In acest mod veti fi protejat de orice neplaceri cauzate de o eroare a sistemului.

BILETE DE AVION
Odata cu efectuarea rezervarii, veti primi de la Luxuria Trans & Travel informatii referitoare la tariful zborului (valabil la data rezervarii), precum si informatii referitoare la conditii, restrictii si reguli aplicabile biletului de avion ce poate fi cumparat in baza respectivei rezervari.
Toate conditiile, regulile si restrictiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de compania aeriana precum si de alti factori (de ex. obligatia detinerii vizei), independenti de vointa Luxuria Trans & Travel.
Aceste reguli, precum si tariful biletului de avion, se pot modifica, prin vointa celor ce le-au impus, pana in momentul cumpararii efective a biletului, fara ca Luxuria Trans & Travel sa poata fi facuta in vreun fel raspunzatoare.
Dupa emiterea biletului de avion, toata responsabilitatea privind efectuarea calatoriei revine companiei aeriene.
Pasagerul este obligat sa se prezinte la imbarcarea pentru zbor cu cel putin 2 ore inainte de ora plecarii pentru zboruri internationale si minim 1 ora si 30 min inainte de ora plecarii pentru zboruri interne, pentru a i se putea intocmi formalitatile necesare.
Fiecare turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare, etc. ale tarii in care calatoreste. Fiecare client trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care planuieste sa calatoreasca.
Cetatenii romani pot calatori fara viza in statele membre ale Uniunii Europene si ale Spatiului Schengen pentru o perioada de max. 90 de zile intr-un interval de 6 luni cu conditia detinerii unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil.
Cetatenii romani pot calatori numai pe baza cartii de identitate in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.
Cetatenii romani minori pot calatori in strainatate numai insotiti, cu acordul parintilor ori al reprezentantilor legali. In situatia in care minorul calatoreste neinsotit, trebuie prezentata la iesirea din tara o procura din partea ambilor parinti prin care acestia isi exprima acordul pentru efectuarea calatoriei respective.
Este indicata reconfirmarea zborului de intoarcere cu 72 ore inainte, in caz contrar putand fi anulata rezervarea acelui zbor. In functie de reglementarile companiilor aeriene, pasagerul poate prezenta la check-in pentru zborurile internationale, una sau doua piese de bagaj a cate 20-23 kg fiecare, cu dimensiuni totale (lungime + latime + inaltime) de 158 cm, precum si o piesa de bagaj de mana de 5-10 kg, cu dimensiuni totale de 115 cm.
Pentru zborurile interne, limita de greutate pentru bagajele de cala este de 10-20kg/persoana, iar pentru bagajul de mana de 5-10 kg. Informatii exacte va vor fi comunicate la emiterea biletelor de avion.
Excedentul de bagaje se taxeaza suplimentar de catre companiile aeriene.
Pasagerii cu probleme grave de sanatate, precum si pasagerele insarcinate vor putea calatori numai cu acordul scris al medicului curant, obtinut cu maxim 7 zile inaintea datei zborului.
Animalele domestice sunt acceptate la bordul aeronavelor numai cu rezervare anterioara confirmata de catre compania aeriana si numai cu model standard de cusca.
La bordul aeronavei sunteti obligati sa respectati recomandarile personalului de bord si puteti solicita informatii despre programul de fidelizare al companiei aeriene cu care calatoriti pentru a putea beneficia ulterior de avantajele oferite membrilor.
Pentru a va proteja impotriva noilor amenintari cu explozibili lichizi, Uniunea Europeana (UE) a adoptat o serie de reguli si masuri, care restrictioneaza cantitatea de lichide pe care le puteti trece prin punctele de control de securitate.
Aceste reguli se aplica pentru toti pasagerii care pleaca de pe aeroporturi din UE indiferent de destinatia acestora, insa se practica pe o scara din ce in ce mai larga si pe alte aeroporturi din afara UE.
Noile reguli au intrat in vigoare la 6 noiembrie 2006 pe toate aeroporturile din UE, Norvegia, Islanda si Elvetia si sunt valabile pana la alte modificari.
Este permis sa luati in bagajul de mana doar cantitati mici de lichide de uz personal, care trebuie sa fie amabalate in recipiente individuale de maximum 100 mililitri fiecare.
Toate aceste recipiente vor fi depozitate lejer intr-un ambalaj din material plastic transparent, care se poate resigila, avand un volum maxim de 1 litru per pasager si pot include: apa si alte bauturi, supe, siropuri, creme, lotiuni si uleiuri, parfumuri, spray-uri, gel de par si de baie, spuma de barbierit, recipiente sub presiune, pasta de dinti, rimel, mixturi, precum si alte produse de aceeasi consistenta.
Puteti avea in bagajul de mana medicamente sub forma de lichid, gel, aerosoli, insulina si substante pentru dieta (este necesara recomandarea scrisa a medicului), inclusiv hrana pentru copii (lapte sau suc), in cantitatea necesara pe durata calatoriei. Este permis sa impachetati lichide in bagajele de cala.
Este permis sa cumparati lichide, cum ar fi bauturi sau parfumuri, fie din zona duty-free de dupa controlul de securitate, fie de la bordul aeronavelor doar daca acestea sunt ambalate in pungi resigilabile din plastic transparent (nu trebuie desigilate pana la destinatie, altfel pot fi confiscate).

EXCURSII SCOLARE SI CIRCUITE DE GRUP
Luxuria Trans & Travel sau insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului.
Luxuria Trans & Travel nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri, Luxuria Trans & Travel va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
Luxuria Trans & Travel nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
Luxuria Trans & Travel nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).

Pentru biletele de avion, plata se face integral in momentul emiterii acestora.
Pentru serviciile la sol, la încheierea contractului se percepe un avans conform fiecărei oferte sau, după caz, plata integrala a contravalorii pachetului de servicii de călătorie..
Pentru solicitari primite cu mai putin de 30 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.
Plata se poate face in Euro sau in Lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2 %, din ziua platii).
Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Contractul cu Turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet.
Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

Clauze de neraspundere:
Site-ul www.luxuriatravel.ro este un site cu continut informativ. SC Luxuria Trans & Travel SRL nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
Agentia Luxuria Trans & Travel nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Luxuria Trans & Travel.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Luxuria Trans & Travel.
Luxuria Trans & Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.luxuriatravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Luxuria Trans & Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.
Luxuria Trans & Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
Luxuria Trans & Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Luxuria Trans & Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.luxuriatravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.