Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

REVELION 2024 la ISTANBUL cu CINA FESTIVĂ INCLUSĂ

Tripadvisor Score:4.0
EUR36900EUR EUR 332 10 EUR
Transport autocar + Cazare 3 nopți cu mic dejun + Cina Festiva de Revelion + Ghid
Descoperă Istanbul la sfarsit de an cu un City Break de neuitat de Revelion! Pregătește-te să explorezi capitala culturală a Turciei într-un circuit la Istanbul plin de aventură la trecerea dintre ani. Această excursie la Istanbul te va purta într-o vacanță de vis în mijlocul istoriei, culturii și gastronomiei bogate. Descoperă Istanbulul într-un City Break ce îți va oferi amintiri prețioase și experiențe unice in noaptea dintre ani.

🗓️ Data plecării: 29.12.2023 - 02.01.2024

🕖 Ora plecării: 19:30

 🚩 Locul întâlnirii: Parcarea din Piața Victoriei, București

Veniți alături de noi să vizităm Istanbulul si atracțiile sale cele mai importante de Revelion. Experimentează magia Istanbulului într-o călătorie de neuitat de Revelion. Vizitează Hagia Sophia - Marea Moschee Ayasofya 🕌 și Moscheea Albastră, simboluri ale bogației culturi turcești. Explorează subteranele fascinante ale Cisternelor 💧, shopping la o fabrică de piele cu produse de calitate 👜.Descoperă luxul Palatului Dolmabahce 🏛️ și admirăm panorama de la Moscheea Camlica 🌆. La Acvariul Florya 🐟 întâlnim lumi subacvatice uluitoare, în timp ce Turnul Sapphire 🗼ne oferă un tur virtual al Istanbulului. Intră în lumea iluziilor la Muzeul Iluziilor 🎩, apoi bucură-te de o noapte de neuitat în timpul croazierei cu Seara Turcească pe Bosfor de Revelion ⛴️. În final, vizitează grandioasa Moschee Selimiye din Edirne 🕌. Această aventură te va fascina și te va învălui în farmecul Istanbulului. 🌟

 

Program:

🗓️Ziua 1: București - Istanbul 🚌

Intâlnire la ora 19:30 în București în parcarea din Piața Victoriei, unde te așteaptă Autocarul Veseliei cu ghidul însoțitor.  Plecare spre Istanbul pe traseul București - Ruse – Veliko Tarnovo - Istanbul. Oprire la DUTY FREE, doar la dus, pentru cca. 30 de minute. 

Sosire dimineata in Istanbul si cazare la hotel Delta 4* https://www.deltahotelistanbul.com/ 

 

🗓️ Ziua 2: Istanbul - Orașul istoric și Croazieră pe Bosfor 🕌⛴️

Începem explorarea orașului istoric cu o excursie opțională în care ghidul ne va conduce către Piața Sultanahmet, unde vom admira bijuteria arhitecturală Hagia Sophia, un amalgam impresionant de arte bizantine și otomane ce a servit drept catedrală și moschee de-a lungul istoriei. Tot aici admirăm Obeliscul Egiptean, adus din valea Nilului de împăratul Theodosius al II-lea  și Fântâna Germană, construita în 1900, pentru a sarbatori 2 ani de la vizita Împaratului german Wilhelm al II-lea la Istanbul. De asemenea, opțional se poate vizita Cisternele, o capodoperă ingenioasă a ingineriei romane. 💒💧 și Palatul Topkapi, construit la ordinul Sultanului otoman Mehmet Cuceritorul în anul 1459 și finalizat în 1478. Palatul Topkapi se întinde pe o suprafață de aproximativ 400.000 de metri pătrați și este considerat unul dintre cele mai mari și mai vechi palate din lume.

Apoi, ne pregătim pentru o croazieră magică pe Bosfor, admirând panorama impresionantă a orașului, cu Europa și Asia îmbrățișându-se de o parte și de alta a strâmtorii.

Tarif estimat 25 euro/pers.(include transport local, ghid local, ghid roman si croaziera pe Bosfor). 
Nu sunt incluse intrările la Cisterne și Palatul Topkapi.

 

🗓️Ziua 3: Istanbul - Fabrica de piele, Acvariul Florya și Turnul Sapphire 🐟🗼

Astăzi ne așteaptă noi aventuri! După micul dejun, vizitam fabrica de piele, apoi plecăm într-o excursie opțională către Acvariul Florya, un paradis subacvatic fascinant, unde vei descoperi o lume plină de culori și creaturi minunate. 🌈🐠

Apoi, ne îndreptăm spre Turnul Sapphire, o clădire impresionantă ce se înalță în înălțimi uluitoare, oferind panorame desprinse din povești. 🏙️🌌 

Tarif estimat 25 euro/pers. Include transport autocar/microbus si transport local, ghid local si ghid insotitor. 
Nu sunt incluse intrările la Acvariul Florya și Turnul Sapphire. 

 

LA MULTI ANI 2024!

Cina Festiva de Revelion cu bauturi (alcoolice si non-alcoolice) si program artistic cu dansuri traditionale turcesti si romanesti la restaurantul Hotelului Delta 4*

 

🗓️Ziua 4: Istanbul - Palatul Dolmabahce, Muzeul Iluziilor și Moscheea Camlica

Palatul Dolmanbahce (cea mai impunatoare si luxoasa locuinta a sultanilor) si optional cu oprire la Muzeul Iluziilor si Turnul Galata. Moscheea Camlica (situată pe o colină, cea mai nouă dintre marile moschei din oraș, depășindu-le ca dimensiune pe cele din perioada clasică otomană).

Tarif estimat 35 euro/pers. Include transport autocar/microbus si transport local, ghid local si ghid insotitor. 

Nu sunt incluse intrările la Palatul Dolmabahce și Muzeul Iluziilor.

Excursiile includ transport autocar/microbus si transport local, ghid local si ghid insotitor. Intrarile la obiectivele turistice se achita de fiecare turist la fata locului.

 

Seara excursie optionala Croaziera pe Bosfor cu cina festiva: 45 euro/pers. INCLUDE cina cu bauturi (alcoolice si non-alcoolice) si program artistic cu dansuri traditionale turcesti si romanesti.

 

 

🗓️Ziua 5: Istanbul - București 🚌

După o dimineață liniștită, ne luăm rămas bun de la Istanbul și pornim spre casă cu inima plină de amintiri minunate. În drumul către București, facem o oprire specială în Edirne pentru a vizita impresionanta Moschee Selimiye, cu minaretele sale elegante și o istorie fascinantă. Moscheea Selimiye din Edirne este un remarcabil exemplu de arhitectură otomană, o capodoperă istorică plină de bogată istorie și semnificație culturală.

 

Lista obiectivelor turistice incluse în program:

- Hagia Sophia - Marea Moschee Ayasofya 🕌💒- intrarea libera

- Moscheea Albastră 🕌💒- intrarea libera

- Cisternele subterane 💧- se achita intrarea la fata locului

- Fabrica de piele 🧥 intrarea libera

- Palatul Dolmabahce 🕌 - se achita intrarea la fata locului

- Moscheea Camlica 🕌 intrarea libera

Acvariul Florya 🐟🌈 - se achita intrarea la fata locului

- Turnul Sapphire 🗼🏙️- se achita intrarea la fata locului

- Muzeul Iluziilor 🎩 - se achita intrarea la fata locului

- Croazieră cu Seara Turceasca pe Bosfor in noaptea de revelion ⛴️🌃 - se achita in agentie

- Moscheea Selimiye din Edirne 🕌 - intrarea libera

 

Alege să fii parte din această călătorie unică și vei avea parte de momente memorabile, peisaje impresionante și o incursiune în cultura și istoria fascinantă a Istanbulului. Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să trăiești o experiență de neuitat alături de Luxuria Travel! 🌟🗺️

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați acestui program de neuitat organizat de Luxuria Travel! 🚌🌍🎶

TARIFUL INCLUDE:
🚌 Transport cu autocar clasificat pentru turism
🏨 Cazare 3 nopți cu mic dejun la hotel Delta 4* + CINA DE REVELION (inclusa)
🕵️‍♂️ Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu
🛡️ Asigurare de călătorie și bagaje pe timpul transportului

 

TARIFUL NU INCLUDE:

🏰 Intrările la obiective

🏰 Excursiile optionale
🏥 Asigurarea medicală și storno (nu este obligatorie, dar o recomandăm)

💰 Taxa de oras 5 EURO/pers/sejur

 

vezi mai multe

NOTĂ:

1.      Locurile în autocar se distribuie începând cu a 2-a banchetă în ordinea achitării avansului.

2.      Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului. Obiectivele menționate în program pot fi înlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agenție sau de turiști, ci doar de starea drumurilor, condițiile meteo, sau alte motive obiective.

3.      Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită de ministerul de resort al țării respective. În oferta agenției tipul de cameră prezentat nu este întotdeauna cel pentru camera standard ! În mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugăm să accesați pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup. Hotelierii pot solicita plăți suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscină, etc.) Va rugăm ca în momentul sosirii la hotel, să solicitați recepționerului să va informeze cu exactitate asupra acestor  detalii.

4.      Situații de forță majoră și neprevăzute cum ar fi : războaie, cutremure, greve , fenomene naturale și meteo deosebite ,etc., nu obligă agenția la despăgubiri sau compensații.

5.      Pentru retragerile din orice motiv înaintea plecării, se aplică penalizări conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomandă încheierea asigurării STORNO , valabilă pentru situații deosebite , demonstrate cu  acte doveditoare, cum ar fi : îmbolnăviri , deces, furtul/ distrugerea pașaportului / cărții de identitate.

6.      Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. În funcție de durata fiecărei vizite și de întârzierile turiștilor peste timpul alocat de către însoțitorul de grup pentru fiecare obiectiv în parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.

7.      Persoanele care se înscriu singure și pentru care agenția nu găsește un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile înainte de plecare

8.      Copiii beneficiază de reducere doar pentru cazare în cameră cu 2 adulți

9.      Tariful este valabil pentru un număr de minim 30 turiști.

10.   Pentru REZERVARE se achită un avans (specific fiecărei excursii), în agenție sau direct pe site cu plata online sau se transmite un email la rezervari@luxuriatrans.ro sau  prin depunere directă la orice sucursala a Băncii Transilvania (fără comision bancar) prin internet banking sau transfer bancar în conturile:

a)      Lei: RO43BTRLRONCRT0209789901

b)     Euro: RO90BTRLEURCRT0209789901.

 

 

Agenția Luxuria Trans & Travel deține poliță de asigurare în caz de insolvabilitate la OMNIASIG, nr.  I 56648, valabilă până la 31.12.2023, Licență de Turism pentru Agenție de Turism TOUROPERATOARE din 21.06.2013 reînnoită în 15.01.2019 cu nr. 563 și este operator de date cu caracter personal nr. 33054 din 01.10.2014.

 

ATENȚIE :

 

! În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat în program agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar.

 

 

OBSERVAȚII:

 

1.      Tarifele de intrare la obiectivele turistice sau excursiile opționale se achită în moneda locală la ghid și pot suferi modificări în funcție de sezon sau pot fi modificate de către autoritățile locale, independent de agenție;

2.      Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită de oficialitățile din țările vizitate, ca atare facilitățile camerelor sunt conforme cu standardele locale;

3.      Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu;

4.      Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup;

5.      Conform reglementărilor internaționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali;

6.      Agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente;

7.      Efectuarea parțială sau integrală a oricărei sume prin intermediul bancar reprezintă acceptarea pe deplin a termenilor și condițiilor prevăzute în contractul de prestări servicii turistice (disponibil pe site) ;

8.      Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii turistice încheiat.

Pentru Istanbul s-a stabilit ca de la 01.01.2023 să se achite o taxa de 5 euro / pers / sejur.

 

CONDIȚII FINANCIARE:

a)      TERMENE DE PLATA:

Minim 20% din prețul pachetului truistic la înscriere;

Minim 30% din prețul pachetului turistic cu minim 60 zile înaintea plecării;

Diferența din prețul pachetului turistic cu minim 25 zile înaintea plecării.

Excursiile de o zi se achita integral la rezervare.

Procentul aferent primei plăti să va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 25 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.

În cazul nerespectării termenelor de plata, Agenția își rezervă dreptul de a anula rezervarea.

 

b)     CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI:

- 20% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 90 zile - 60 zile înaintea plecării;

- 50% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 59 zile - 30 zile înaintea plecării;

- 80% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face în intervalul 29 zile - 15 zile înaintea plecării;

- 100% din prețul pachetului turistic dacă renunțarea se face într-un interval mai ymic de 15 zile calendaristice înainte de dată plecării sau pentru neprezentarea la program.

IMPORTANT! Vă reamintim că încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

Notă: În situația în care măsurile luate de către autorități impun restricții de călătorie care îngreunează sau fac imposibilă executarea pachetului de servicii de călătorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de Luxuria Travel (considerat anexă la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de călătorie, pentru întreagă suma achitată). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervări pentru orice pachete Luxuria Travel în calitate de organizator. În cazul utilizării VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Servicii

 • charter
 • Circuit
 • autocar
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • ghid
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • cultura-istorie
 • circuite-externe
 • culinar
 • traditii-obiceiuri
 • Lux
 • shopping

Facilitati unitate de cazare

 • wifi
 • parcare
 • piscina interioara
 • restaurant
 • bar
 • spa
 • sala de conferinte
 • centru de afaceri
 • sala de fitness
 • incalzire
 • depozitare bagaje
 • cutie de valori

Facilitati camera

 • wifi
 • tv
 • aer conditionat
 • baie
 • balcon la unele camere
 • prosoape
 • seif
 • frigider

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Transport autocar + Cazare 3 nopți cu mic dejun + Cina Festiva de Revelion + Ghid
Loc in camera dubla/tripla
- 1 adult
29 Dec - 02 Jan, 2024
Autocar +  Cazare +  Masa
EB Special! (-10%) pana la 15 Dec, 2023
185 EUR pana la 29.11.2023
147.1 EUR pana la 14.12.2023
EUR36900EUR
EUR33210EUR
Transport autocar + Cazare 3 nopți cu mic dejun + Cina Festiva de Revelion + Ghid
Camera Single
- 1 adult
29 Dec - 02 Jan, 2024
Autocar +  Cazare +  Masa
EB Special! (-10%) pana la 15 Dec, 2023
260 EUR pana la 29.11.2023
207.1 EUR pana la 14.12.2023
EUR51900EUR
EUR46710EUR
Transport autocar + Cazare 3 nopți cu mic dejun + Cina Festiva de Revelion + Ghid
Camera dubla
- 2 adulti
29 Dec - 02 Jan, 2024
Autocar +  Cazare +  Masa
EB Special! (-10%) pana la 15 Dec, 2023
369 EUR pana la 29.11.2023
295.2 EUR pana la 14.12.2023
EUR73800EUR
EUR66420EUR
Transport autocar + Cazare 3 nopți cu mic dejun + Cina Festiva de Revelion + Ghid
Camera dubla /tripla
- 2 adulti + 1 copii (2 - 11.99)
29 Dec - 02 Jan, 2024
Autocar +  Cazare +  Masa
EB Special! (-10%) pana la 15 Dec, 2023
543 EUR pana la 29.11.2023
433.5 EUR pana la 14.12.2023
EUR108500EUR
EUR97650EUR
Transport + Cazare 3 nopti + Mic dejun + Ghid
Camera Tripla
- 3 adulti
29 Dec - 02 Jan, 2024
Autocar +  Cazare +  Masa
EB Special! (-10%) pana la 15 Dec, 2023
554 EUR pana la 29.11.2023
442.3 EUR pana la 14.12.2023
EUR110700EUR
EUR99630EUR